Advertisement

Englannin valmentaja ei poissulje Rooneytä maajoukkueesta – vasten pelaajan omia sanoja

Englannin maajoukkueen historian paras maalintekijä Wayne Rooney ilmoitti jättävänsä maajoukkuetehtävät, mutta valmentaja Gareth Southgate ei siitä huolimatta poissulje Rooneyn mahdollisesti vielä palaavan tulevaisuudessa.

”Olenko nähnyt pelaajien muuttavan mieltään? Kyllä, luulen kaikkien meidän nähneen.”

Englannin entisen kapteenin tuoreet alkukauden otteet nostivat osakkeita maajoukkuepiireissä. Rooney on tehnyt Evertonin molemmat maalit joukkueen kahdessa ensimmäisessä ottelussa, joka sai myös maajoukkue valmentaja Southgaten kiinnostumaan 31-vuotiaan palveluksista. Rooney kuitenkin ilmoitti torstaina siirtyvänsä eläkkeelle mitä tulee maajoukkuevelvollisuuksiin, eikä kapteenin oleteta enää palaavan.

Entinen Manchester Unitedin legendahyökkääjä on tehoillut maajoukkueessa peräti 53 maalin verran, ja Englanti ei uusimpien tietojenkaan valoissa vielä ole valmis päästämään irti pelaajastaan. Englannin valmentaja Gareth Southgate ei poissulje Rooneyn paluuta Three Lionsin paitaan. Southgate on kommentoinut Rooneystä aiheutuvia kysymyksiä seuraavasti.

”Oletan sen olevan kiinni siitä, missä tilanteessa hän on, mikä tilanne joukkueessa on, ja kaikesta muusta. Olisi typerää sanoa ’ei’, koska kaikki on mahdollista”, Southgate kommentoi.

”Oikeastaan Rooneyn pitäisi vastata tähän kysymykseen, mutta uskon että meidän on kunnioitettava hänen ratkaisuaan, ja siihen johtanutta ajattelua. Mutta olenko nähnyt pelaajien muuttavan mieltään? Kyllä, luulen kaikkien meidän nähneen.”

Rooneyn matka Evertonin paidassa saa jatkoa sunnuntain huippuottelussa Chelsean vieraana, kello 15:30 alkavassa ottelussa.