Englanti katkaisi 35 vuoden voitottoman putkensa – Harry Maguirella ikimuistoinen ottelu

Englannin jalkapallomaajoukkue voitti torstai-iltana Wembleyllä pelatussa maaottelussa Irlannin maalein 3-0.

Manchester United -puolustaja Harry Maguirelle illasta muodostui ikimuistoinen, sillä hän toimi ensimmäistä kertaa Englannin kapteenina ja teki myös ottelun voittomaalin.

Maguire puski Englannin johtoon 18. peliminuutin kohdalla Harry Winksin antamasta vapaapotkusta. Johdon tuplasi Jadon Sancho, joka osui maalipuiden väliin vain 13 minuuttia myöhemmin.

Toisella puoliajalla nähtiin vielä yksi maali, kun Evertonin huippuvireinen hyökkääjä Dominic Calvert-Lewin tälläsi pallon maaliin rangaistuspotkusta.

Ottelussa nähtiin myös kaksi maajoukkuedebyyttiä, kun Dean Henderson sekä Jude Bellingham saivat vyölleen ensimmäiset minuutit Englannin A-maajoukkueessa.

Englannin voittokin oli harvinainen, sillä kyseessä oli ensimmäinen kerta sitten vuoden 1985, kun Englanti onnistui voittamaan Irlannin. Maat olivat kohdanneet tuon ottelun jälkeen seitsemän kertaa, joista Irlanti oli voittanut yhden ja peräti kuudesti oltiin pelattu tasan.