Englanti teurastaa Bulgariaa – Rashford laukoi fantastisen osuman!

Kuva: TT, David Klein

Bulgaria ja Englanti pelaavat paraikaa EM-karsintaottelua Sofiassa.

Englanti on saanut otteluun vahvan alun, sillä ensimmäisen puoliajan jälkeen vierailijat johtavat ottelua jo maalein 4-0.

Ottelun avausmaalista vastasi Marcus Rashford jo 7. peliminuutilla. Englannin johdon tuplasi 20 minuutin pelin jälkeen Ross Barkley, ja sama mies onnistui maalinteossa myös 32. peliminuutilla. Neljännestä maalista vastasi Raheem Sterling lisäajan neljännellä minuutilla.

Rashfordin viimeistelemä avausmaali oli upeaa katseltavaa. Seurajoukkuetasolla Manchester Unitedia edustava emglantilaishyökkääjä kuljetti palloa aikansa, kunnes laukoi pienestä kulmasta pallon upeasti takayläkulmaan.  Ellei alla oleva tviitti näy, pääset katsomaan Rashfordin maalin myös TÄSTÄ.

Viikon peli: Suomi-Armenia. Veikkaa koti- tai vierasvoittoa korotetulla kertoimella!