Advertisement

Entinen Arsenal-pelaaja kertoo WBA:n tarvitsevan Pulisin tapaista manageria

Entinen Arsenalin ja Englannin maajoukkuepelaaja Paul Merson on sitä mieltä, että West Bromwich teki virheen antaessaan potkut managerilleen Tony Pulisille. Nykyisin Sky Spotsilla asiantuntijatehtävissä toimiva Merson kertoo The Debatessa seuran tarvitsevan juuri Pulisin tapaista manageria pysyäkseen Valioliigassa.

Pulisin saatua potkut seurasta väliaikaisena managerina toimii Gary Megson, joka toimi seuran managerina 2000-luvun alkupuolella neljän kauden ajan. Megson on enemmän tunnettu Mestaruussarja-joukkueiden managerina, eikä niinkään Valioliigatason managerina.

”Tällä hetkellä heidän täytyy pysyä ylhäällä. Mikäli Tony Pulis ei olisi ollut seuran edellinen manageri ja etsisit uutta manageria putoamistaistelua varten, valitsisit Tony Pulisin.” Merson kertoo.

”Olen huolissani West Bromista. Heillä on hyviä pelaajia, mutta joukkue ei ole kovin nuori enää. Kauden edetessä he hyytyvät. Mielestäni Pulisin erottaminen oli huono ratkaisu. Uskon siihen todella.”

”West Bromin täytyy olla varovainen siitä mitä toivoo. Charlton oli erittäin vakaa Valioliigaseura Alan Curbishleyn alaisuudessa. Sitten fanit sanoivat, ’Mitä? Säilymmekö vain sarjassa jokainen kausi? Haluamme enemmän’. Ja missä Charlton on nyt? Se ei ole ollut takaisin Valioliigassa tuon jälkeen.”

Mersonin mielestä West Bromin kannattajien ei kannattaisi pitää Valioliigapaikkaa itsestäänselvyytenä, sillä he ovat pelanneet hyvin seuran budjettiin nähden. On kuitenkin totta, että WBA:n kausi on ollut pettymys, sillä joukkue on voittanut 12 pelatusta ottelusta vain kaksi.