Advertisement

Entinen Liverpool-pelaaja ei ymmärtäisi Jadon Sanchon siirtoa ManUun: “En näe mitään syytä…”

Borussia Dortmundin keskikenttäpelaaja Emre Can on kehottanut joukkuetoveriaan Jadon Sanchoa hylkäämään mahdollisen kesäsiirron Manchester Unitediin.

20-vuotiasta Sanchoa pidetään yhtenä Euroopan kirkkaimmista nuorista tähdistä ja hänet on yhdistetty siirtohuhuissa voimakkaasti manchesterilaisseuraan. Sanchon odotetaan siirtyvän kesän siirtoikkunan avautuessa, mutta koronaviruspandemian aiheuttavat taloudelliset vaikeudet voivat vielä vesittää siirron, koska Dortmundilla ei ole aikomusta pudottaa Sanchon mahtipontista 120 miljoonan euron hintapyyntiä.

Liverpoolia vuosina 2014-18 edustanut Can ei myöskään ymmärrä, miksi Sancho lähtisi joukkueesta, etenkään Manchester Unitediin, joka on Valioliigassa viidentenä, kun taas Dortmund taistelee Bundesliigassa mestaruudesta.


“En näe mitään syytä asettaa Manchester Unitedia Borussia Dortmundin yläpuolelle”, Can sanoi Sport Bildille.

“En urheilullisen puolen enkä vetovoiman vuoksi. Sanoin hänelle, että pysy paikallasi ja pelatkaamme yhdessä ikuisesti.”

“Jadonilla on ominaisuudet, joita ei ole monella pelaajalla. Huomasin sen melko nopeasti. Hän on meille erittäin tärkeä.”

Sancho on ollut tällä kaudella Bundesliigan tehokkain pelaaja yhdessä Bayern-hyökkääjä Robert Lewandowskin kanssa. Lewandowski on tehnyt 26 maalia ja antanut kolme maalisyöttöä, kun taas Sancho on tehnyt 14 maalia ja antanut 15 maalisyöttöä.