Advertisement

Entinen seurakaveri ylistää Cristiano Ronaldoa – “Hän on elävä jalkapallojumala”

Englannin maajoukkueen ja Manchester Unitedin entinen luottopuolustaja Rio Ferdinand ylisti Cristiano Ronaldoa “eläväksi jalkapallojumalaksi” eilisen Juventus-Atletico Madrid ottelun jälkeen.

Juventus lähti otteluparin toiseen osaotteluun haastavasta tilanteesta. Atletico oli voittanut kotiottelunsa Wanda Metropolitanossa kahdella maalilla, ja jättänyt torinolaisseuran ilman tärkeää vierasmaalia.

Mestarien liigan alkulohkon kuudessa ottelussa vain yhden maalin tehnyt Ronaldo lupasi ennen ottelua tehdä toisessa osassa kolme maalia – ja sen hän myös teki.


BT Sportin asiantuntijana toimiva Ferdinand, joka pelasi portugalilaistähden kanssa kuusi vuotta Manchester Unitedissa, kuvaili Ronaldon peliesitystä ottelun jälkeen jumalallisena.

“Hän on elävä jalkapallojumala, Ferdinand hehkutti.

“Se on naurettavaa, mitä hän pystyy tekemään.”

“Kaikki ennätykset Mestarien liigassa – hänellä on jokainen ennätys, jonka voit kuvitella. Hän nousi nyt jakamaan hattutemppuennätystä [Lionel] Messin kanssa.

Rio tiesi mistä puhui. Ronaldolla on nimittäin hallussaan nyt käytännössä kaikki ennätykset, mitä hyökkääjä voi vaan saavuttaa. Alla olevasta tviitistä näet listan ennätyksistä. (Listasta puuttuu hattutemppu-ennätys).