Advertisement

Entisen Arsenal-puolustajan mielestä Mourinholla on vielä hakemista Sanchezin suhteen

Arsenalin entisen puolustajan Nigel Winterburnin mielestä Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho ei ole vielä saanut täysin selville, kuinka saada Alexis Sanchezin paras osaaminen pelaajasta ulos. Chileläisen alku Unitedissa on ollut hieman kankeahko ja mennyt aikalailla samalla tavalla, kuin alkukausi Arsenalissa. Kuudessa ottelussa pelaaja on tehnyt vain yhden maalin ja syöttänyt kaksi.

Winterburn itse uskoo, että chileläisen olisi parasta pelata hieman keskemmällä, jolloin tämä voisi tarjota paremmin tukea Romelu Lukakulle.

”Hän tulee lopulta jättämään jälkensä Manchester Unitedissa, se on aivan varmaa”, Winterburn kertoi Premier League Daillyssä.

”Henkilökohtaisesti minusta Sanchez ei ole tällä kaudella ollut samalla korkealla tasolla, kuin viime kaudella. Hänellä on ollut pieni notkahdus vireessä.”

”Mietin tuleeko Sanchez loppujen lopuksi pelaamaan enemmän keskellä Lukakuun nähden. Näkisin sen toimivan erittäin hyvin heille.”

”Tällöin Anthony Martial tai Marcus Rashford voisi pelata yhtenä joukkueen laitapelaajana. Uskon, että tämä voisi kiinnostaa Manchester Unitedin kannattajia. Se olisi yksi tapa saada yksi luova pelaaja lisää kokoonpanoon.”

Manchester United kohtaa sunnuntaina Valioliigassa Chelsean Old Traffordilla. Ottelu on molemmille joukkueille erittäin tärkeä, sillä Tottenham hengittää jo kummankin joukkueen niskaan.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom