Entisen Valioliigapelaajan ura päättyi päävammaan 26-vuotiaana

Hull Cityn 26-vuotiaan keskikenttäpelaajan Ryan Masonin ura on päättynyt pelaajan vuosi sitten tammikuussa saamaan päävammaan. Mason mursi kallonsa yhteentörmäyksessä Gary Cahillin kanssa, Chelseaa vastaan pelatussa ottelussa.

Muun muassa Tottenhamiakin edustanut pelaaja vietti sairaalassa viikon leikkauksensa jälkeen. Toukokuussa Mason oli itse vielä toiveikas pelikentälle palaamisesta. Hull on kuitenkin ilmoittanut, että pelaaja on joutunut päättämään uransa saamiensa vammojen johdosta.

”Ryan on pyrkinyt saamaan konsultaatiota useilta maailmanlaajuisesti tunnetuilta neurologeilta sekä neurokirurgeilta, joiden kaikkien mukaan palaaminen jalkapalloilijaksi ei ole suositeltava”, seura kertoi tiedotteessaan.

”Ryan haluaa kiittää kaikki seuran henkilöitä, jotka auttoivat hänen toipumisessaan tähän pisteeseen saakka. Hän kokee olevansa syvässä kiitollisuuden velassa näille henkilöille heidän tuestaan ja myötätunnostaan viimeisen 12 kuukauden aikana.”

Myös Cahillin edustama Chelsea julkaisi viestin Ryanille seuran Twitter tilin kautta.

”Kaikki Chelsean jalkapalloseurassa toivottavat onnea Ryan Masonille hänen lopettamisensa seurauksena. Onnea mitä ikinä päätätkään tehdä seuraavaksi Ryan”, Chelseasta kirjoitettiin.

Mason itse julkaisi myös tiedotteen lopettamispäätöksestään.

”Voin vahvistaa, että asiantuntijoiden suositusten perusteella, minun on päätettävä jalkapalloilijan urani ammattilaispelaajana”, Mason kertoi tiedotteessaan.

”Olen työskennellyt väsymättömästi, jotta olisin päässyt takaisin pelikentille. Valitettavasti minun täytyy ottaa asiantuntijoiden neuvot huomioon ja minulla ei ole tällä hetkellä muita vaihtoehtoja, kuin päättää urani. Pelaaminen saamani vamman jälkeen on liian suuri riski”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom