Advertisement

Entiset ManU-tähdet jakoivat kehuja Anthony Martialle: ”maailmanluokan pelaaja”

Manchester Unitedin ranskalaishyökkääjä Anthony Martial ei osunut maanantai-iltana pelatussa Eurooppa-liigan puolivälieräottelussa maalipuiden väliin, mutta hankki joukkueelleen rankkarin, josta Bruno Fernandes viimeisteli ottelun voittomaalin.

Martial oli läpi ottelun vaikeasti pideltävissä ja teki ajoittain upeita yksilösuorituksia, joita kelattaisiin edestakaisin vielä vuosia, jos ranskalaisen viimeistely olisi ollut nähtyä parempaa. Ei siis ole ihme, että ottelun jälkeen entiset United-pelaajat; Owen Hargreaves, Paul Scholes ja Robin van Persie jakoivat vuolaita kehuja Martialille.

”Kaikilla on mielipide Martialista. Minun mielipiteeni on se, että hän on kuin Ferrari. Hän näyttää 100 miljoonan punnan pelaajalta”, Hargreaves hehkutti.

”Hän on muuttumassa enemmän ja enemmän ysipaikan pelaajaksi jokaisessa katsomassani pelissä. Hän on yleensä loistava viimeistelijä, mutta tänä iltana hänen viimeistelynsä ei ollut parhaalla tasolla”, Scholes puolestaan sanoi.

”Martial pitää aina silmällä joukkuetovereitaan ja se erottaa hänet muista. Siksi luulen, että hän on maailmanluokan pelaaja”, kehaisi Van Persie, joka tietää mitkä paineet ysipaikan pelaajalla on Manchester Unitedissa.

24-vuotiaalla Martialilla on käynnissään uransa paras kausi, sillä ranskalainen on tehnyt tällä kaudella jo 23 maalia ja antanut 12 maalisyöttöä.