Advertisement

Eric Dier sivussa pari viikkoa

Tottenham Hotspur joutuu tulemaan toimeen Valioliigan vierasottelussaan Liverpoolia vastaan viikonloppuna ilman puolustavaa keskikenttäpelaajaansa Eric Dieriä. Dier loukkaantui Englannin perjantain EM-karsintaottelussa Tšekkiä vastaan ja joutui jättämään maanantaisen Montenegro-ottelun väliin.

Nyt Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino vahvistaa, että Dier on sivussa vähintään Liverpool-ottelusta myös. Dierin lisäksi Harry Winks ja Serge Aurier ovat niin ikään loukkaantuneena.

”Hän ei pysty pelaamaan. Se ei ole iso ongelma, mutta hänen täytyy yhä toipua maajoukkueessa Tšekkiä vastaan saamastaan kolhusta”, Pochettino totesi Sky Sportsin mukaan. ”Hän, Harry Winks ja Serge Aurier ovat sivussa tänä viikonloppuna.”

Pochettino ei osannut sanoa tarkkaa aikaa sille, kuinka kauan Dier tulee olemaan sivussa. Mistään kovin vakavasta loukkaantumisesta ei kuitenkaan pitäisi olla kyse ja pari viikkoa lienee maksimi.

”Yksi viikko, 10 päivää, kaksi viikkoa. Pitää katsoa, kuinka hänen toipumisensa edistyy”, Pochettino jatkoi. ”Hän kävi jo juoksemassa tänään mutta meidän täytyy odottaa, kuinka se kehittyy. Kaikki vaivat kehittyvät eri lailla eri pelaajilla. Meidän täytyy yhä odottaa. Me aiomme arvioida hänet päivittäin, mutta en usko että kyse on enemmästä kuin kahdesta viikosta.”

Kolmatta sijaa itsellään pitävällä Tottenhamilla on edessä iso haaste, kun se kohtaa Valioliigaa johtavan Liverpoolin sunnuntaina vieraskentällä. Ottelu pelataan alkaen kello 18.30 Suomen aikaa.