Advertisement

Erik Lamelan mukaan Tottenhamin maalinteko ei ole pelkästään Kanen harteilla

Tottenhamin laitahyökkääjä Erik Lamela sanoo, ettei Harry Kane ole “kone”, ja on vain ajan kysymys, koska hän jatkaa maalitehtailuaan.

Kane oli jälleen pahasti pimennossa tiistaina, kun Tottenham kärsi kirvelevän 2-1 -tappion Mestarien liigan avausottelussa Interin vieraana. Tottenham johti ottelua pitkään, mutta Inter käänsi ottelun edukseen Mauro Icardin ja Matias Vecinon viime hetken maaleilla.

Englantilaishyökkääjä on nyt pelannut seura- ja maajoukkuepaidassa yhteensä viisi ottelua putkeen ilman maaleja. Hän missasi San Sirolla pari hyvää maalipaikkaa, mutta Lamela vaatii, ettei Kane olisi ainoa pelaaja, jonka täytyy huolehtia Tottenhamin maalinteosta.

“Harry ei ole kone. Hän tekee paljon maaleja. Hän tekee aina maaleja, Lamela sanoi brittilehdistölle keskiviikkona.

“Täällä hän ei tehnyt, eikä hän tehnyt kahdessa tai kolmessa edellisessäkään, mutta hän tulee tekemään maaleja uudestaan.

“Se ei ole Harryn vastuulla tehdä maaleja jokaisessa pelissä. Christian Eriksen teki maalin, minä tein maalin viime ottelussa. Son Heung-Min tekee maaleja. Lucas Moura tekee maaleja. Kaikki paineet eivät ole Harrylla.

“Kaikkien hyökkäävien pelaajien täytyy tehdä maaleja.

Lamela sanoo, että Tottenhamissa ei ole luottamuskriisiä, vaikka Inter-tappion jälkeen he ovat hävinneet kolme peliä peräkkäin ensimmäistä kertaa Mauricio Pochettinon alaisuudessa.

“En usko, että olisimme menettäneet luottamuksemme. Me uskomme toisiimme tässä joukkueessa. Tämän vuoksi taistelemme aina kauden loppuun asti.