Advertisement

Erikoinen yhteensattuma – Liverpool ja Arsenal sekä Brighton ja ManU kohtaavat toisensa kahdesti vain muutaman päivän sisällä, ja vielä samalla stadionilla!

Valioliigassa pelataan viikonloppuna ottelukierros numero kolme, jonka kruunaa maanantai-iltana Anfieldilla pelattava herkkupala, Liverpool-Arsenal.

Kierros käynnistyy lauantaina kello 14.30, kun Brighton saa Amex Stadiumille vieraaksi Manchester Unitedin. Kello 17 kohtaavat Crystal Palace ja Everton, jotka ovat voittaneet kauden molemmat ottelunsa. Chelsea matkustaa WBA:n vieraaksi kello 19.30 alkavassa ottelussa ja lauantain myöhäisillan otteluna nähdään Burnleyn ja Sotonin välinen vääntö. Sunnuntaina on luvassa neljä ottelua, maanantaina kaksi.

Sekä kierroksen avaavassa [Brighton-Manchester United] että lopettavassa [Liverpool-Arsenal] ottelussa pelaavat joukkueet tulevat toisilleen hyvin tutuiksi tulevien päivien aikana, sillä kummatkin kohtaavat toisensa ensi viikolla myös Liigacupin neljännesvälierissä.


Brighton ja Manchester United kohtaavat Amex Stadiumilla ensimmäisen kerran lauantaina valioliigapelin merkeissä kello 14.30 ja toisen kerran keskiviikkona Liigacupissa kello 21.45. Pelien välissä on kolme lepopäivää.

Liverpoolin ja Arsenalin ottelut tiiviimpään tahtiin. Valioliigaottelu on luvassa Anfieldilla maanantaina kello 22 ja Liigacupin ottelu torstaina kello 21.45. Pelien välissä on vain 71 tuntia ja 45 minuuttia ja ainoastaan kaksi kokonaista lepopäivää.

Jos järjellä ajattelee, olisi pelit järkevämpää pelata tuplapanoksin, mutta tosiasiassa se olisi sula mahdottomuus, koska kilpailut kuuluvat eri kattojärjestöön, eikä tv-sopimuksetkaan antaisi myöten.