Eriksenin mukaan Tottenham on päässyt hyvään vireeseen juuri oikeaan aikaan

Tottenhamin tanskalainen pelintekijä Christian Eriksen kertoo joukkueen päässeen loistavaan vireeseen juuri oikeaan aikaan. Kauden keskivaihe meni joukkueelta hieman alakanttiin, mutta nyt joukkue pelaa illasta toiseen loistavasti niin Valioliigassa, kuin Mestarien liigassakin. Lokakuusta Marraskuuhun, joukkue voitti 11 pelaamastaan ottelusta vain viisi. Nyt joukkue on pelannut 14 perättäistä ottelua ilman tappioita ja on nousemassa taistelemaan Valioliigan toisesta sijasta.

”En tiedä mikä tässä vuodenajassa on, mutta ehkä kyse on siitä, miten harjoittelemme. Teemme kovasti töitä etenkin harjoituskaudella, joten ehkä se kantaa nyt tässä vaiheessa”, Eriksen kertoi seuran internet sivuilla.

”Tiedän vain, että joukkueen itseluottamus on korkealla ja olemme matkalla oikeaan suuntaan.”

”Aloitimme kauden hyvin ja sitten meillä oli pieni vaikeampi jakso. Nyt olemme jälleen pelanneet loistavasti viime kuukausien aikana.”

”Mestarien liigassa on vielä kaikki avoinna ja seitsemän pistettä Manchester Unitedista, Liverpoolista ja Arsenalista oli loistava saavutus, joka antaa paljon uskoa jatkossa.”

Tottenham nousi Juventusta vastaan vieraskentällä uskomattomalla tavalla oltuaan kymmenen minuutin pelin jälkeen jo 2-0 tappiolla. Tottenham pakotti lopulta kotijoukkueen 2-2 tasapeliin, joka antoi heille hyvän edun seitsemäs päivä maaliskuuta kotikentällä pelattavaan toiseen osaotteluun.