Advertisement

Espanjalaisen tähtipelaajan mukaan Chelsea pärjää tarvittaessa myös ilman Hazardia

Viime kauden Valioliigan mestarijoukkue Chelsea on joutunut kuluvalla kaudella tiukasti haastajan rooliin mestaruuden suhteen. Joukkue on tällä hetkellä kolmantena 11 pistettä Manchester Cityn perässä. Se on pelannut nyt seitsemän ottelua putkeen tappioitta. Joukkueen manageri Antonio Conte on siirtynyt pääsääntöisesti peluuttamaan kentällä samanaikaisesti kahta kärkipelaajaa. Toisen kärjen roolissa on ollut seuran kiistattomasti kirkkain tähtipelaaja Eden Hazard.

Hazard on ollut seuralle erittäin tärkeä pelaaja jo vuosien ajan. Näin myös tällä kaudella, mutta seuran espanjalainen tähtipelaaja Cesc Fabregas on vakuuttunut seuran olevan kilpailukykyinen myös ilman belgialaista.

”Tieto joukkueen kyvystä pärjätä ilman Edenin mukanaoloa on hyvä asia.” Fabregas kertoo The Evening Standardille.


”Aloitimme kauden ilman häntä. Hän ei myöskään aloittanut ottelussa Swanseaa vastaan, sillä hän on paras pelaajamme ja tarvitsee myös lepoa.”

”Me olemme selvinneet näistä tilanteista. Kukaan ei voi pelata koko aikaa kolmen päivän välein vaikka kuinka haluaisi.”

”Mikäli jatkat pelaamista, tulee myös kolhuja. Joskus on parempi huilata ja tulla takaisin tuoreena,” espanjalainen jatkaa.

Chelsea on hävinnyt kuluvalla kaudella Valioliigassa kolme ottelua, joista vain yksi on tullut Hazardin ollessa pois kokoonpanosta. Swanseaa vastaan joukkue sai niukan 1-0 voiton. Espanjalainen uskookin, että Conte voi luottaa joukkueen jokaiseen pelaajaan hyvän tuloksen saamiseksi.