Advertisement

ESPN: Coutinho ja Barcelona sopimukseen

Barcelona on uusimpien tietojen mukaan päässyt sopimukseen Philippe Coutinhon siirrosta Liverpoolin kanssa.

FC Barcelona on pistänyt ensimmäiset rahat likoon Neymarin 222 miljoonan euron jättisiirron jälkeen. Liverpoolin kantaviin voimiin kuulunut Coutinho on tiettävästi siirtymässä katalonialaisjätti FC Barcelonaan noin 90 miljoonan euron siirtosummalla. Siirron ehtoihin kuuluu vielä erinäiset bonukset, jotka voivat tuoda hinnan lähemmäksi 120 miljoonan euron rajaa.

ESPN uutisoi aiemmin brasilialaistaiturin ilmoittaneen Liverpoolille halustaan siirtyä Barcelonaan, ja on viimein päässyt niin Barcelonan kuin Liverpoolin kanssa yhteisymmärrykseen. Liverpool on tietojen mukaan torjunut alkuperäisen 80 miljoonan euron tarjouksen viime kuussa, jolloin myös päävalmentaja Jürgen Klopp vakuutti Coutinhon jäävän seuraan tulevan kauden ajaksi.

Coutinho on ollut korvaamaton Liverpoolin keskikentällä, ja saman kaliiperin tekijää ei pakottamallakaan halua löytää. Brassitaiturin neljän ja puolen kauden aikana esiintymisiä kertyi Liverpoolin paidassa 182 kappaletta, jonka aikana keskikenttäpelaaja heilutti maaliverkkoja 42 kertaa.

Mikäli ESPN:n tietoihin on uskomista ja siirto on tullut täysin yllätyksenä itsevarmalle Klopille, on Liverpoolilla todella tukalat paikat, mikäli korvaajaa havitellaan vielä kesän siirtoikkunan aikana. Liverpool käynnistää kautensa viikonloppuna, lauantaina kello 14:30 pelattavassa päiväottelussa Watfordin vieraana.