Advertisement
" "

ESPN FC: Manchester United aikoo hylätä kaikki tarjoukset Paul Pogbasta

ESPN FC:n lähteiden mukaan Manchester United on päättänyt hylätä kaikki tarjoukset, jotka seura tulee kesällä saamaan Paul Pogbasta.

26-vuotias Pogba on yhdistetty vahvasti siirtohuhuissa Real Madridiin sen jälkeen, kun hän flirttaili madridilaisseuran suuntaan.

Espanjalaislähteet ovat väittäneet, että Pogba on jo päättänyt lähteä kesällä Unitedista, mutta ESPN FC:n lähteiden mukaan United on päättänyt pitää ranskalaistähden riveissään. Ainakin Real Madrid, Barcelona, Paris Saint-Germain ja Juventus ovat osoittaneet kiinnostuksensa Pogbaa kohtaan.

Manchesterilaisseuran pyrkimyksenä on kesällä käydä jatkosopimusneuvotteluja Pogban kanssa.

United on jo aiemmin kiinnittänyt avainpelaajistaan riveihinsä Anthony Martialin sekä Luke Shawn, ja Marcus Rashfordin kanssa jatkosopimusneuvottelut ovat käynnissä. Seura haluaa pitää nuorten pelaajien ytimen yhdessä, ryhmän, johon myös Pogba kuuluu.

Vaikka United ei pääsisi jatkosopimusneuvotteluissa Pogban kanssa yhteisymmärrykseen, ei heillä ole mitään pakottavaa tarvetta myydä häntä, sillä ranskalaisen sopimus seuran kanssa ulottuu aina kesään 2021 saakka. Sopimukseen on kirjattu myös vuoden optio, jonka United voi halutessaan käyttää.

Pogba on ollut manchesterilaisseuran tärkein yksittäin pelaaja Ole Gunnar Solskjaerin saapumisen jälkeen. Ranskalaistähti on tehnyt 17 pelaamassaan ottelussaan jo yhdeksän maalia ja antanut seitsemän maaliin johtanutta syöttöä.