Advertisement

Euroopan huippuseurat kiinnostuneita ecuadorilaispuolustajasta – ManU:lla etulyöntiasema

Euroopan huippuseurat ovat kiinnostuneita ecuadorilaispuolustaja Pervis Estupinanista.

22-vuotias Estupinan on ollut Watfordin sopimuspelaaja vuodesta 2017 lähtien, mutta ei ole pelannut vielä peliäkään seuran edustusjoukkueessa. Ecuadorilaispuolustaja on viettänyt viime vuodet lainalla Espanjassa pelaten Almeriassa, Mallorcassa sekä Osasunassa.

Vasempana laitapuolustajana viihtyvän Estupinan lainasopimus Osasunan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, mutta espanjalaisseuralla on mahdollisuus ostaa hänet 9 miljoonalla punnalla. Jos Osasuna ei lunasta osto-optiota, palaa Estupinan Watfordiin. Estupinan Watford-sopimus ulottuu kesään 2021 asti.


Suurelle yleisölle melko tuntematon ecuadorilainen on pelannut tällä kaudella Osasunassa isossa roolissa ja kirjauttanut 30 peliin yhden maalin ja viisi maalisyöttöä.

Expressin mukaan Estupinan hyvät otteet ovat herättäneet Atletico Madridin, Barcelonan, Manchester Unitedin sekä Tottenhamin kiinnostuksen. Lähde kertoo, että United on lähimpänä ecuadorilaispuolustajan allekirjoitusta, koska seuran ex-pelaaja Antonio Valencialla on läheiset välit Estupinaan.

Estupinan oli yhdistettynä Manchester Unitediin ensimmäisen kerran jo huhtikuussa, jolloin Valencia toivoi maanmiehensä siirtyvän Manchesteriin.

“Lähetän kaikki positiiviset energiat Estupinanille. Toivottavasti se tapahtuu”, Valencia kommentoi tuolloin koskien Estupinan siirtohuhuja ManUun.

Estupinan debytoi Ecuadorin maajoukkueessa lokakuussa 2019. Hänen hintalappunsa pyörii noin 15 miljoonan punnan kieppeillä riippumatta siitä, lunastaako Osasuna kauden päätteeksi hänen osto-optionsa.