Advertisement

Euroopan pelikenttien tehokkain laitapuolustaja tarttumassa ManUn haaviin – pelaaja toivoo siirron tapahtuvan tämän viikon aikana

Portugalin suurseura FC Portoa edustava Alex Telles toivoo hänen siirtonsa Manchester Unitediin toteutuvan tämän viikon aikana, kertoo Guardian.

27-vuotias, vasempana laitapuolustajana viihtyvä Telles on jo sopinut henkilökohtaisista ehdoista Manchester Unitedin kanssa, mutta seurat eivät ole vielä päässeet yhteisymmärrykseen siirtosummasta.

Tellesin sopimukseen on kirjattu 40 miljoonan euron ulosostohinta, mutta manchesterilaisseura on tiettävästi valmis maksamaan enintään 25 miljoonaa euroa, koska brassipuolustajan Porto-sopimus päättyy ensi kesänä.


Brasilian maajoukkueessa maaliskuussa 2019 debytoinut Telles oli viime kaudella Euroopan tehokkain laitapuolustaja tehden Portugalin Primeira Ligassa 11 maalia ja antaen kahdeksan maalisyöttöä. Brassipuolustajan huippuvire jatkui myös lauantaina pelatussa kauden avausottelussa Bragaa vastaan, jossa Telles teki kaksi maalia ja antoi yhden maalisyötön Porton voittaessa ottelun 3-1 -lukemin.

Tellesin taituruutta voit ihastella yllä olevalta videolta.