Advertisement

Eurooppa-Liigan finaalipaikat ratkeavat – Nähdäänkö finaalissa kaksi lontoolaisseuraa?

Eurooppa-Liigan finaalijoukkueet selviävät tänä iltana, kun Frankfurt matkustaa Lontooseen Chelsean vieraaksi ja Valencia isännöi Arsenalia.

Tällä hetkellä näyttää melko todennäköiseltä, että Mestarien liigan tavoin myös Eurooppa-Liigassa nähdään täysin englantilainen finaali. Chelsea sai viime viikolla Saksasta hyvän 1-1 -tuloksen ja Arsenal nuiji Valencian kotikentällään numeroin 3-1.

Chelsea oli täysin suvereeni avausosassa ja olisi ansainnut jopa paremmat lähtökohdat kotiotteluun. Mikäli Chelsea esiintyy samalla tavalla kotiottelussaan, ei Frankfurtilla tule olemaan mitään palaa edes taistella jatkopaikasta. Chelsean todennäköisyys finaalipaikkaan onkin lähes 80-prosenttinen.


Arsenal nousi viikko sitten upeasti kotikentällään tappioasemasta kahden maalin voittoon. Ottelu oli hyvin tasainen, mutta Arsenal oli joukkueista tehokkaampi maalipaikoissa. Vaikka Arsenalilla on kahden maalin etu, on ottelupari vielä pahasti kesken. Pohjoislontoolaisten vieraspelit ovat sujuneet surkeasti läpi kauden, kun taas Valencia on ollut jäätävässä iskussa kotipeleissään. Viikonloppuna Valencia myös osoitti tulivoimaansa latomalla peräti kuusi maalia Huescan verkkoon La Ligassa. Jokatapauksessa Arsenal on selkeä suosikki etenemään finaaliin, todennäköisyyden ollessa 73 prosentin luokkaa.

Chelsean ja Frankfurtin välisessä toisessa osaottelussa tullaan näkemään pieniä muutoksia kokoonpanoissa. Chelsealta sairastuvalle on tipahtanut avausosassa täydet minuutit pelannut N’Golo Kante, Frankfurt puolestaan saa kokoonpanoonsa pelikiellosta vapautuneen Ante Rebicin.

Valencia puolestaan saa tärkeän palasen takaisin kokoonpanoonsa, kun ex-Arsenal Francis Coquelin vapautuu pelikiellosta. Arsenalin kokoonpanossa ei ole tapahtunut muutoksia sitten viime viikon.

Molemmat Eurooppa-Liigan välierät alkavat tänään kello 22 ja kumpaakin ottelua voi seurata suorana lähetyksenä CMore Sportilta sekä CMoren suoratoistopalvelusta.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!