Advertisement

Eurooppa-liigan pudotuspeliparit arvottiin

Perjantai oli jännittävä päivä eurofutiksen ystäville, kun puolivälierien ja välierin otteluparit arvottiin sekä UEFAn Mestarien liigan että Eurooppa-liigan osalta. Molemmissa kilpailuissa on jäljellä kaksi brittijoukkuetta. Se on vaisuhko tulos ottaen huomioon viime kauden huiman menestyksen.

Neljännesvälierien toiset osaottelut on vielä jäljellä kaikilla joukkueilla. Ne kaikki pelataan keskiviikkona 5. elokuuta. Puolivälierät koittavat maanantaina 10. elokuuta, välierät sunnuntaina 16. elokuuta ja finaali perjantaina 21. elokuuta kello 22.

ManUlla on helppo työ lampsia jatkoon. Se nöyryytti Itävallan Bundesliigassa pelaavaa LASKia vieraissa peräti 0-5. Vielä 80. minuutin jälkeen tuli kolme maalia. Puolivälierissä vastaan astelee Istanbul Basaksehir tai FC Kööpenhamina, joiden pitäisi myös olla sille suupaloja. Koska ottelut pelataan kerrasta poikki, mitä tahansa voi kuitenkin tapahtua. Toki ManU – Wolves -välierä voisi hieman kutkuttaa.

Wolverhamptonilla tosin on hieman kinkkisempi tilanne, sillä sen vastus on astetta kovempi, Kreikan menestynein jalkapallojengi Olympiakos. Ensimmäinen osaottelu päättyi 1-1, josta Wolvesille jäi toki hihaan tärkeä vierasmaali.

Eurooppa-liigan puolivälieräparit (10.8.):

1. Wolfsburg/Shakhtar Donetsk – Eintracht Frankfurt/FC Basel

2. LASK/Manchester United – Istanbul Basaksehir/FC Kööpenhamina

3. Inter Milan/Getafe – Rangers/Bayer Leverkusen

4. Olympiakos/Wolves – Sevilla/Roma

Eurooppa-liigan välieräparit (16.8.):

1. puolivälierän voittaja – 3. puolivälierän voittaja

2. puolivälierän voittaja – 4. puolivälierän voittaja