Advertisement

Eurooppa-Liigan puolivälieräparit arvottu – Arsenal joutuu kovaan paikkaan

Eurooppa-Liigan puolivälieräparit arvottiin hetki sitten Sveitsin Nyonissa.

Valioliigajoukkueista mukana kilpailussa ovat edelleen Arsenal ja Chelsea, jotka kuuluvat ehdottomasti kilpailun suurimpiin voittajasuosikkeihin. Molemmat joukkueet hamuavat Eurooppa-Liigan voittoa, koska se on molemmille ainoa kilpailu, josta seurojen palkintokaappi voisi tällä kaudella saada täytettä. Voitto toisi samalla myös paikan ensi kauden Mestarien liigaan.

Chelsean arpaonni oli loistava. Maurizio Sarrin miehistö kohtaa puolivälierissä tshekkiläisseura Slavia Prahan. Jäljellä olevista seuroista selvästi pienimmällä pelaajabudjetilla operoiva tshekkiläisseura on ainakin ennalta helpoin mahdollinen vastus. Slavia Prahaa ei kuitenkaan kannata liikaa aliarvioida, sillä joukkue kaatoi neljännesvälierissä yllättäen Sevillan.

Jos oli Chelsealla hyvä arpaonni, sitä se ei Arsenalilla ollut. Pohjoislontoolaiset kohtaavat puolivälierissä Napolin, joka oli ennakolta se kaikkein kovin vastus. Napoli kuuluu Arsenalin tavoin kilpailun suurimpiin voittajasuosikkeihin, joten otteluparista on lupa odottaa erittäin mielenkiintoista.

Muissa ottelupareissa Benfica kohtaa Eintracht Frankfurtin ja espanjalaisseurat Villareal ja Valencia ottavat mittaa toisistaan.

Samalla arvottiin myös välieräparit. Arsenal-Napoli otteluparin voittaja tulee kohtaamaan voittajan otteluparista Villareal-Valencia. Chelsea-Slavia Praha parin voittaja tulee kohtaamaan Benfican ja Frankfurtin välisen parin voittajan.

Eurooppa-Liigan puolivälieräparit

Napoli-Arsenal

Villarreal-Valencia

Benfica-Eintracht Frankfurt

Slavia Praha-Chelsea

Välieräparit

Napoli/Arsenal-Villareal/Valencia

Benfica/Frankfurt-Slavia Praha/Chelsea

Eurooppa-Liigan puolivälierien ensimmäiset osaottelut pelataan 11.4 ja toiset osat 18.4. Välierät pelataan 2.5 ja 9.5. Bakussa pelattava finaali on vuorossa 29. toukokuuta.