Advertisement

Eurooppa-liigan ratkaisuottelu: CFR Cluj-KuPS – näin teet eurolla satasen KuPSin voittaessa

Veikkausliigan hallitseva mestari KuPS on pelannut pitkin alkusyksyä europelejä ja on enää voiton päässä historiallisesta lohkovaihepaikasta Eurooppa-liigaan.

Kuopiolaisten eurotaival alkoi elokuussa Mestarien liigan ensimmäiseltä kierrokselta, jolloin vastaan asettui Norjan suurseuroihin lukeutuva Molde. KuPS oli ottelussa täysi vastaantulija ja haaveet Mestarien liigan lohkovaihepaikasta katkesi heti kättelyssä norjalaisten jyrättyä kotiottelussaan 5-0 -murskavoittoon.

Tappion myötä KuPS jatkoi eurotaivaltaan Eurooppa-liigan toiselta karsintakierrokselta. Vastaan asettui slovakialaisjätti Slovan Bratislava, joka oli KuPS:in kotiedusta huolimatta otteluun selkeä suosikki, olihan joukkue pelannut edelliskaudella Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

Kuopiolaiset kuitenkin taistelivat upeasti. Varsinainen peliaika päättyi maalittomaan 0-0 -tasapeliin, joten ratkaisua haettiin jatko-ottelusta. KuPS joutui 111. peliminuutin kohdalla tappioasemaan, mutta niin vain kuopiolaiset taistelivat itsensä rangaistuspotkukilpailuun tasoitettuaan pelin jatko-ottelun viimeisellä minuutilla. Rankkareissakin KuPS oli häviöllä vielä kolmen vetäjän jälkeen, mutta KuPS:in kahden viimeisen laukojan onnistuttua maalinteossa ja Otso Virtasen torjuttua Slovanin molemmat laukaukset, raivasivat kuopiolaiset lähes uskomattomalla tavalla tiensä jatkoon.

Arpaonni oli suotuisa kolmannelle karsintakierrokselle, sillä KuPS sai jälleen kotiottelun ja vastaansa liettulaisen Suduvan. KuPS lähti otteluun ennakkosuosikin viitta harteillaan, ja kesti sen tuomat paineet voittamalla ottelun 2-0 -lukemin.

Neljännellä, ja samalla ratkaisevalla karsintakierroksella vastaan asettuu Romanian suurseura CFR Cluj, joka on voittanut maansa mestaruuden kolmena vuotena peräkkäin. Cluj on tuttu näky myös europeleissä, sillä seura on viime vuosien aikana niin Mestarien liigan kuin Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

Viime kaudella romanialaisseura eteni aina Eurooppa-liigan pudotuspelivaiheeseen asti. Tie katkesi ensimmäisellä pudotuspelikierroksella vierasmaalisäännön myötä Sevillaa vastaan, joka juhli lopulta kilpailun voittoa.

KuPS lähteekin torstaina Romaniassa pelattavaan ratkaisuotteluun suurena altavastaajana, mutta joukkue on jo osoittanut venymiskykyään kaadettuaan Slovan Bratislavan komealla tavalla. KuPS on jo yllättänyt kaikki, mutta venyykö joukkue vielä yhteen yllätykseen? Toivottavasti.

Vedonlyöntiyhtiö Betsson tarjoaa uusille asiakkailleen mahtavan kampanjan KuPSin ratkaisuotteluun. Avaamalla pelitilin Betssonille, saat KuPS:n voitolle korotetun 100.00 kertoimen!

Näin lunastat bonuksen:

  1. Avaa tili Betssonille TÄSTÄ.
  2. Tee vähintään 10 euron talletus.
  3. Saat korotetun 100.00 kertoimen KuPSin voitolle CFR Cluj:ia vastaan. Maksimipanos kohteessa 1 euro. Kertoimen korotettu osuus maksetaan bonusrahana 3x-kierrätysvaatimuksella.

Kaikki pelaaminen on K18. Jos pelaat, pelaathan vastuullisesti. Kampanjan säännöt ja ehdot sekä Betssonin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. Apua pelaamisen hallintaan ja lopettamiseen saat esimerkiksi riippumattomasta Peluuri.fi -palvelusta. BML Group Ltd:n toimintaa lisensoi ja sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.