Advertisement
" "

Everton haastaa Manchester Unitedin Old Traffordilla

Manchester United ja Everton kohtaavat sunnuntai-iltana Old Traffordilla. Valioliigan kymmenentenä oleva kotijoukkue on pelannut viime aikoina heikosti ja voittanut seitsemästä edellisestä ottelustaan vain yhden. Everton on tällä hetkellä hyvässä vireessä. Liverpoolilaiset ovat voittaneet kolme viimeisintä valioliigaotteluaan ja nousseet sarjassa sijalle kahdeksan.

Manchester Unitedilla on ollut viime peleissään melkoisia käynnistymisongelmia. Avauspuoliajat Newcastlea, Chelseaa ja Juventusta vastaan olivat surkeita, mutta vahvojen toisten puoliaikojen ansiosta joukkue onnistui nousemaan kahden maalin takaa voittoon Newcastlea vastaan ja kampeamaan itsensä tasoihin Chelsean vieraana. Viikolla pelatussa Mestarien liigan ottelussa Juventusta vastaan Unitedin kovaa yritystä toisella puoliajalla ei palkittu maalien muodossa, ja manchesterilaisten oli tyytyminen 1-0 -tappioon kotikentällään.

Marco Silvan valmentama Everton on äitynyt hyvään vireeseen ja lähtee Old Traffordille taistelemaan voitosta. Evertonin puolustuspelaaminen on parantumaan päin ja ratkaisuvoimaa löytyy laajalta rintamalta, joten kovin odotuksin kauteen lähtenyt liverpoolilaisryhmä on todella vaikea voitettava.

Vaikka Manchester United on aloittanut kautensa surkeasti, pitää Silva kotijoukkuetta vaarallisena vastuksena.

“Man United on aina vaarallinen. He ovat vahva joukkue, minulla ei ole epäilyksiä siitä. Meidän on tehtävä kaikkemme saavuttaaksemme hyvän tuloksen ja pysäyttääkseemme heidät, Silva sanoi lehdistötilaisuudessa.

Manchester Unitedilta sivussa ottelusta ovat Diogo Dalot, Marouane Fellaini, Marcos Rojo ja Alexis Sanchez. Jesse Lingard, Scott McTominay ja Antonio Valencia saattavat tehdä paluun kokoonpanoon.

Everton pääsee lähtemään otteluun parhaalla mahdollisella miehistöllä, sillä joukkueen sairastuvalla ei ole ainuttakaan pelaajaa.

Manchester Unitedin ja Evertonin välinen valioliigaottelu alkaa Old Traffordilla sunnuntai-iltana kello 18.