Advertisement

Everton hankkimassa vahvistuksia 19-vuotiaan lupauksen muodossa

Evertonin ja tähtiduo Romelu Lukakun ja Ross Barkleyn tiet ovat tiettävästi eroamassa kesän siirtoikkunan aikana. Merseysiden sinipaidat silmäilevät täten hyökkäyssuuntaisia vahvistuksia pelaajamarkkinoilta, Anderlechtin superlupaus Youri Tielemansin ollessa yksi seuran mahdollisista kohteista.

Evertonin puheenjohtaja Bill Kenwright on Liverpool Echon uusimpien tietojen mukaan ollut yhteydessä 19-vuotiaan superlupauksen manageriin keskustellessa mahdollisesta siirrosta.

Nuori keskikenttäpelaaja on tällä kaudella ollut ilmiliekeissä tehoillen 18 maalia ja 14 maaliin johtanutta syöttöä kaikissa kilpailuissa. Esiintymisiä on nuorukaiselle kertynyt tällä kaudella 47 kappaletta. Muistiin painuvin ottelu nähtiin helmikuussa, Tielemansin kirjatessa kaksi upeaa maalia ainoastaan 129 sekunnissa, tultuaan vaihtopenkiltä kentälle Oostenden ja Anderlechtin välisessä kamppailussa. Tielemansin kaksi huipputason laukausta voit nauttia alta.

Everton ei suinkaan ole ainoa joka janoaa nuorukaisen palveluksien perään, Monacon tiettävästi johtaessa lupauksen siirtojahtia. Everton voi tosin saada rahallisen yliotteen superlupauksesta Lukakun ja Barkleyn mahdollisten siirtojen myötä. Mikäli Everton vielä nousisi europelisijoituksille Valioliigassa, parantuisi seuran mahdollisuudet nuorukaisen värväämiseen entisestään.

Liverpool Echon tietojen mukaan, Tielemans on ilmoittanut olevansa avoin Evertoniin siirtymisestä, ja että siirto ’olisi hyvin järkevä’ hänen uraansa ajatellen.