Advertisement

Everton-hyökkääjä täräyttää Merseysiden derbyn alla: ”Van Dijk ei ole maailman paras puolustaja” – nimesi kolme parempaa

Evertonin brassihyökkääjä Richarlison väittää, että maailmassa on parempia puolustajia kuin Liverpoolin hollantilaistoppari Virgil van Dijk.

23-vuotiaan Richarlisonin edustama Everton kohtaa Van Dijkin edustaman Liverpoolin sunnuntaina pelattavassa Merseysiden derbyssä. Van Dijk on pelannut jälleen vakuuttavan kauden Liverpoolin takalinjoilla ja ollut avainasemassa, kun joukkue on marssimassa kohti valioliigamestaruutta.

Richarlison ei kuitenkaan pidä hollantilaista maailman parhaana puolustajana, vaan väittää, että Thiago Silva, Marquinhos ja Sergio Ramos ovat kaikki parempia. Brassipelaaja muistuttaa myös, että hän on yksi harvoista pelaajista, jotka ovat päässeet Van Dijkin ohitse.

”Ihmiset puhuvat hänestä paljon. Kyllä, hän on loistava puolustaja, mutta olen jo päässyt hänen ohitseen”, Richarlison sanoi Desimpedidosin haastattelussa.

”Hänet valittiin maailman kolmen parhaan pelaajan joukkoon, koska hänellä oli erinomainen kausi, mutta mielestäni maailmassa on parempiakin puolustajia, kuten Thiago Silva, Marquinhos ja Sergio Ramos.”

Merseysiden derby pelataan sunnuntaina kello 21 alkaen.