Advertisement

Everton-manageri Carlo Ancelottilta iso uutinen Manchester United -ottelun alla

Valioliigan neljännellä sijalla majaileva Everton saa kaksi avainpelaajaansa takaisin kokoonpanoon lauantaina pelattavaan kotiotteluun Manchester Unitedia vastaan.

Everton-luotsi Carlo Ancelotti kertoi ottelun alla pidetyssä tiedotustilaisuudessa, että viime viikonlopun Newcastle-ottelusta sivussa olleet James Rodriguez ja Jordan Pickford ovat molemmat hänen käytettävissään. Lisäksi koko alkukauden loukkaantuneena ollut englantilaispuolustaja Mason Holgate on tervehtynyt pelikuntoon.

Ancelotti kertoi Pickfordin aloittavan Evertonin maalin suulla, mutta James Rodriguezin nimeäminen avaukseen vielä arveluttaa italialaista. Ancelotti ei nimittäin usko pelaajan olevan 100-prosenttisessa pelikunnossa, vaikka keskikenttäpelaaja on itse niin väittänyt.

– Hän sanoi minulle olevansa 100-prosenttisessa kunnossa. Minulla on epäilyksiä siitä, että hän olisi 100-prosenttisessa kunnossa, mutta sillä ei ole merkitystä, Ancelotti kertoi.

Evertonin ja Manchester Unitedin välinen valioliigakamppailu pelataan Goodison Parkilla lauantaina kello 14.30 alkaen. Ottelun näet suorana V Sport Jalkapallo -kanavalta sekä Viaplayn suoratoistopalvelusta.