Advertisement

Everton-manageri haluaa Barca-lainan pysyvän seurassa pitkään

Evertonin manageri Marco Silva on myöntänyt, että hän haluaa kiinnittää Barcelonasta lainalla olevan keskikenttäpelaaja Andre Gomesin seurassa pitkällä sopimuksella.

Gomes oli alkukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi, mutta palasi pelikentille lokakuun lopulla. Portugalin maajoukkuepelaaja on pelannut viisi ottelua Evertonissa ja vakuuttanut taidoillaan Silvan lisäksi myös joukkueen kannattajat, jotka toivovat hänelle jatkoa seurassa lainapestin päättymisen jälkeen.

“Mielestäni oikealla hetkellä meidän on tehtävä jotain sellaisen pelaajan saavuttamiseksi, kuten Andre. Meillä on aikaa tehdä se. Olemme iloisia hänen kanssaan, hän nauttii olostaan täällä ja en usko, että on hyvä hetki puhua hänestä joka viikko, koska on parempi, että he (Barcelona) hieman unohtavat Andren, Silva sanoi.

Kauden lopussa puhumme pelaajalle ja seuralle ja sen jälkeen teemme päätöksen. Tiesin hänet hyvin, vaikka en ollut työskennellyt hänen kanssaan ennen.

“Viime kausi ei ollut paras hänelle, mutta meillä oli erittäin hyviä keskusteluja hänen kanssaan ennen kuin hän siirtyi tänne. Kun hän tuli, hän oli loukkaantunut ja nämä olivat vaikeita hetkiä hänelle, mutta nyt hän pelaa ja esiintyy todella hyvin, ja olen varma, että hän tulee pelaamaan vielä paremmin, koska hänellä on laatua.

Gomesin lainapesti ei sisällä osto-optiota, joten Gomesin jatko Evertonissa ei ole merseysidelaisseuran omissa käsissä.