Advertisement

Everton vahvistumassa kahdella nimimiehellä – siirrot sinettiä vaille valmiita

Viime kaudella heikoimman valioliigakautensa 16 vuoteen pelannut Everton on vahvistumassa kahdella nimekkäällä keskikenttäpelaajalla – James Rodriguezilla sekä Abdoulaye Doucourella.

29-vuotiaan Rodriguezin siirtoa Real Madridista Evertoniin pidetään jo täysin varmana. Seurat ovat päässeet yhteisymmärrykseen siirron yksityiskohdista, ja myös Rodriguez on jo sopinut henkilökohtaisista ehdoista Evertonin kanssa.

Vuoden 2014 MM-kisoissa kultaisen kengän voittaneen Rodriguezin on tarkoitus allekirjoittaa Evertonin kanssa kolmivuotinen sopimus, joka julkaistaan vielä tämän viikon aikana.

Myös Doucouren siirto Merseysidelle on hyvin lähellä. Watfordia neljä edellistä kautta edustanut ranskalaispelaaja on jo sopinut henkilökohtaisista ehdoista Evertonin kanssa, mutta seurat eivät ole päässeet vielä yhteisymmärrykseen siirtosummasta.

Watford hylkäsi viime kuussa Evertonin ensimmäisen tarjouksen, joka oli noin 20 miljoonaa puntaa. Mestaruussarjaan pudonnut seura haluaa tähtipelaajastaan tiettävästi noin 30 miljoonan punnan siirtokorvauksen, joten Evertonin on nostettava merkittävästi tarjoustaan kaupan sinetöidäkseen.