Advertisement

Everton valmentaja kehuu Liverpoolin pelityyliä – parempi kuin Man United

Viime kauden päätteeksi Southamptonista Evertoniin siirtynyt valmentaja Ronald Koeman on antanut Liverpoolille sekä Jürgen Kloppille suuren kohteliaisuuden.

”Tunnen itseni mukavammaksi täällä kuin Liverpoolin prässättävänä.”

FC Barcelonan legendoihin kuuluva Koeman vertasi peräkkäisiä otteluitaan Liverpoolia sekä Manchester Unitedia vastaan, ja on ilmaissut arvostustaan Liverpoolin pelityyliä kohtaan.

”Erilainen systeemi, erilainen prässi. Tunnen itseni mukavammaksi täällä [Manchesterissa] kuin Liverpoolin prässättävänä.”

Kauden aikana ollaankin puhuttu Jürgen Kloppin fyysisesti rasittavasta pelityylistä, jossa Liverpoolin pelaajat ovat juosseet järkyttävän kovia metrejä peli pelin jälkeen, ja on viimein saanut myös valmentajan ilmaisemaan pelityylin positiivisia puolia.

”Tiedämme Unitedin olevan vahva, heillä on yksilötasolla kovia tekijöitä, mutta he eivät ole joukkue joka alusta asti prässää, prässää ja prässää.”

”Heillä [Manchester Unitedilla] on erilainen pelityyli ja silti todella vahva joukkue, mahtavia pelaajia, mutta antaa meille enemmän aikaa, ja pystymme pitämään palloa enemmän, se on erilaista.”

Molemmat joukkueet päätyivät tasapeleihin omissa kuluneen kierroksen otteluissa, Zlatan Ibrahimovicin pelastaessa Unitedin häviöltä Evertonia vastaan viimehetken rangaistuspotkumaalillaan, kun Liverpool puolestaan ei onnistunut pitämään johtoansa 87. peliminuuttia pidemmälle Bournemouthia vastaan. Liverpool on sarjataulukossa Man Unitedia kuusi pistettä edellä, molempien havitellessa europelipaikkoja ensikaudelle.