Advertisement

Evertonin brassilaituri pääsemässä hiljalleen pelirytmiin – “tulen pelaamaan vielä paljon paremmin”

Kesällä Shakhtar Donetskista ilmaissiirrolla Evertoniin tullut Bernard kertoo, että Evertonin hyvä ilmapiiri on auttanut häntä sopeutumaan nopeasti elämiseen Englannissa. Brassipelaajalla on myös vahva usko siitä, että Everton on hänelle oikea paikka pelata hänen uransa parasta jalkapalloa.

26-vuotiaan laiturin nopeus ja nopeat jalat ovat pistäneet silmään hänen ensimmäisissä otteluissaan Evertonissa. Bernard on tullut vaihdosta kentälle kauden aikana kolmesti, joissa hän on kellottanut peliaikaa yhteensä 72.minuuttia.

Bernard uskoo, että hän tulee parantamaan peli peliltä, kun hän sopeutuu Valioliiga -jalkapalloon.


“Everton antaa minulle rakenteen, jotta voin palata takaisin parhaalle tasolleni, Bernard sanoi.

“Minulla on takana viisi kuukautta ilman harjoituskautta, mutta olen ollut täällä nyt kuukauden ja pääsen hiljalleen takaisin pelirytmiin ja pelaamaan pelejä. Olen varma, että tulen pelaamaan vielä paljon paremmin.

“Täällä oleminen ja Valioliigassa pelaaminen on tärkeää jokaiselle pelaajalle ja mielestäni se on tärkeää myös uralleni.

“Tänne on ollut helppo sopeutua. On hetkiä jolloin pidämme hauskaa, ja hetkiä, jolloin vakavoidumme, mutta täällä on ollut mukava ilmapiiri, joka on helpottanut sopeutumistani.

Vain 164-senttinen Bernard pelasi Shakhtarissa viisi kautta ennen siirtoaan Evertoniin. Bernard on pelannut urallaan myöa Brasilian maajoukkueessa 14 ottelua, muttei ole mahtunut maajoukkueeseen kertaakaan vuoden 2014 MM-kotikisojen jälkeen.