Advertisement

Evertonin islantilaisässä myöntää alun olleen odotettua heikompi

Swanseasta kesällä Evertoniin siirtynyt Islannin maajoukkuetähti Gylfi Sigurdssonin alkukausi on ollut ennakoitua heikompi. Myös pelaaja myöntää odottaneensa hieman vahvempaa starttia uudessa seurassaan. Evertonin alkukausi on ollut hyvin vaikea kokonaisuudessaan eikä islantilaisen heikko alku ole helpottanut joukkueen tilannetta.

Everton maksoi islantilaisesta suurehkon 45 miljoonan punnan siirtokorvauksen ja tuollainen summa on omiaan nostamaan odotuksia hyvin korkealle. Toistaiseksi Sigurdsson ei ole onnistunut vastaamaan huutoon suuresta potentiaalistaan huolimatta, sillä pelaaja ei ole saanut seitsemässä pelaamassaan ottelussa Valioliigassa vielä ensimmäistäkään maalia tai maalisyöttöä tililleen.

”Alku ei ole lähtenyt liikkeelle kuten odotin. Ei tietenkään ole” Sigurdsson kertoo seuran internetsivuilla.


”Kyse ei ole kuitenkaan suurista asioista. Olemme olleet hyvin lähellä saada toivotunlaisia tuloksia. Pari tärkeää voittoa palauttaa itseluottamuksen hyvin nopeasti ja se on ainoa mitä nyt tarvitaan.”

”Meidän täytyy vain jatkaa kovaa työntekoa. Emme tee riittävästi maaleja ja vastaavasti päästämme niitä aivan liian paljon. Emme ole kovin kaukana onnistumisesta, mutta kaikki ei vielä aivan klikkaa.”

”Seuraava ottelu on meille hyvin tärkeä. On aivan sama pelaammeko hyvin vai huonosti, kunhan voitamme tuon ottelun.” Sigurdsson jatkaa.

Evertonin seuraava ottelu on torstaina kotikentällä Eurooppa-liigassa Lyonia vastaan. Eurooppa-liigassa joukkue on kahdessa ottelussa onnistunut saamaan vain yhden pisteen. Tuo piste tuli kun se pelasi kotonaan tasan Apollonia vastaan.