Advertisement
" "

Evertonin kapteeni jättää seuran 12 kauden jälkeen

Evertonin kapteeni, keskuspuolustaja Phil Jagielka lähtee seurasta kesällä hänen sopimuksensa päättyessä. Jagielka siirtyi Evertoniin kesällä 2007 kasvattajaseuransa Sheffield Unitedin riveistä. Jagielka tiedotti lähdöstä tänään Instagram-tilillään.

36-vuotias Jagielka on yhdessä vasemman laitapuolustajan Leighton Bainesin kanssa nykyisen Evertonin pitkäaikaisin edustaja. Myös Bainesin sopimus on kesällä katkolla, mutta seura on tarjonnut hänelle vuoden mittaista jatkoa.

Jagielka pelasi Evertonin paidassa yhteensä 385 ottelua. Seuran kapteeniksi hänet nimettiin kaudeksi 2013-14 edellisen kapteenin Phil Nevillen lopetettua pelaajauransa.

“On ollut vaikeaa ilmoittaa ensi kauden tilanteestani, koska sitä ei ole varmistettu ennen tätä hetkeä”, Jagielka kirjoitti. “Valitettavasti matkani Evertonin kanssa on tullut päätökseensä 12 mahtavan kauden jälkeen. Olen ollut onnekas, kun olen saanut pelata yli 380 ottelua sekä toimia kapteenina kuuden kauden ajan.”

Jagielkalla ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa Evertonista, sekä seuran henkilökunnasta.

“En voi sanoa muuta kuin kiitokset pelaajille, joiden kanssa olen pelannut, koko henkilökunnalle joka on auttanut minua omalla tavallaan, puheenjohtajalle sekä tietysti mahtaville faneille”, hän jatkoi. “Toivon kaikille tähän seuraan kuuluville kaikkea parasta tulevaisuudessa.”

Kuluneella kaudella Jagielka kärsi pahasti loukkaantumisista, eikä pelannut kaikissa kilpailuissa kuin seitsemässä ottelussa. Hän on edustanut Englannin maajoukkuettakin 40 ottelussa, jotka kaikki ovat tulleet miehen Everton-vuosien aikana.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!