Advertisement

Evertonin keskikentälle jälleen nimekäs vahvistus: ”Tämä oli ainoa seura, johon halusin siirtyä”

Ranskalaiskeskikenttäpelaaja Abdoulaye Doucoure siirtyy Watfordista Evertoniin.

27-vuotias Doucoure solmi Evertonin kanssa kolmivuotisen sopimuksen, joka sisältää option yhdestä lisävuodesta. Everton maksoi keskikenttäpelaajasta 20 miljoonan punnan siirtokorvauksen Watfordille, jota Doucoure edusti neljän viime kauden ajan.

”Olen odottanut pitkään tänne tulemista, ja nyt se on tapahtunut, joten olen erittäin onnellinen”, Doucoure kertoi evertonfc.comille.

”Kiinnostusta oli jonkun verran myös muilta seuroilta, mutta siitä lähtien, kun Everton osoitti kiinnostusta minua kohtaan, käskin agenttini keskittymään vain Evertoniin. Se oli ainoa seura, johon halusin siirtyä.”

”Evertonilla on suuri historia englantilaisessa jalkapallossa, ja tämä on minulle hyvä seura ottaa askel eteenpäin urallani.”

”Olen nyt erittäin onnellinen ollessani Everton-pelaaja ja olen erittäin innoissani tulevaisuudesta.”

Doucouresta tuli Evertonin kolmas pelaajahankinta neljän päivän sisään. Aiemmin seuraan siirtyivät Allan ja James Rodriguez, jotka ovat niin ikään keskikenttäpelaajia.