Evertonin toppari mursi kallonsa Bournemouth-ottelussa

Evertonin vierasottelu Bournemouthissa oli kaikkea muuta, kuin onnistunut. Joukkueen topparin Michael Keanen kohdalla se päättyi ennen aikojaan hyvin ilkeän oloiseen loukkaantumiseen yhteentörmäyksessä oman joukkueen Idrissa Gueyen kanssa. Loukkaantuminen tapahtui ottelun lisäajalla, jolloin Keane ja Gueye törmäsivät kentällä. Keane sai tilanteessa kalloonsa hiusmurtuman. Pelaaja kiidätettiin ottelusta sairaalaan, saatuaan ensin ensiapua kuuden minuutin ajan kentällä.

Evertonissa hyvin kautensa aloittanut Richarlison oli ajettu ulos suoralla punaisella kortilla 41. minuutin kohdalla. Everton onnistui hankkiman kuitenkin kahden maalin johdon Theo Walcottin sekä juuri Keanen osumilla. Bournemouth tuli kuitenkin takaa rinnalle ja pisteet jaettiin 2-2 lukemin.

”Michael Keane sai pienen hiusmurtuman kalloonsa, muttei kärsi muista komplikaatioista”, Everton kertoi tiedotteessaan.

Pelaaja itse kertoo halustaan palata kentälle mahdollisimman pian. Pieni tauko on kuitenkin pakon sanelemana edessä.

”Olen ok, mutta sain pienen hiusmurtuman kallooni, joka tulee parantumaan itsestään. Tämä tarkoittaa, etten voi saada kontaktia päähäni seuraavan kolmen-neljän viikon aikana”, Keane kertoi sairaalasta.

”Tulen takaisin joukkueeni pariin ja kentälle mahdollisimman pian tuon jälkeen.”
”Haluan kiittää Evertonin ja Bournemouthin lääkintähenkilökuntaa, sekä kaikki Poolen sairaalan henkilökuntaa erinomaisesta hoidosta.””Harmittaa, ettemme saaneet kolmea pistettä. Jatkamme yhä kuitenkin ilman tappioita.”