Advertisement

Ex-joukkuekaveri paljastaa – Liverpool-tähti Sadio Mane luuli, etteivät joukkuekaverit halunneet syöttää hänelle: ”Sen jälkeen syötin hänelle joka kerta”

Valioliigassa Southamptonia ja Tottenhamia edustanut Victor Wanyama on paljastanut, että Liverpool-tähti Sadio Mane luuli Southampton-vuosinaan, ettei hänen joukkuekaverinsa halunneet syöttää hänelle.

Wanyama ja Mane pelasivat yhdessä Southamptonissa vuosina 2014-2016, ennen kuin Wanyama siirtyi Tottenhamiin ja Mane Liverpooliin.

Wanyaman muistiin yhteisistä vuosista on painautunut päivä, jolloin Mane lähestyi häntä sopimuksella, joka olisi auttanut häntä tekemään enemmän maaleja.

”Olimme kuin perhe, jolla oli yksi isä, Mauricio Pochettino. Minä ja Mane loimme suurimman veljellisen siteen, mutta Morgan Schneiderlin oli myös suuri ystävä”, Wanyama kertoi Madgoat TV:lle.

”Yhtenä päivänä Mane lähestyi minua ja sanoi: ’hei, nämä kaverit eivät halua syöttää palloa minulle, joten voisimmeko me kaksi pelata tiiviisti yhteen. He eivät halua minun tekevän maaleja.’ Hyväksyin tämän hieman vastahakoisesti, mutta sen jälkeen joka kerta kun sain pallon, syötin sen hänelle.”

”Minä halusin kohdella häntä hyvin, koska hän on hyvä ja mukava kaveri.”

Seitsemän kauden ajan Valioliigassa pelannut Wanyama edustaa nykyisin MLS-seura Montreal Impactia, jonne hän siirtyi maaliskuussa ilmaisella siirrolla Tottenhamista.