Advertisement

Ex-manageri ei usko Manchester Unitedin tuoreen hyökkääjähankinnan debyytin tapahtuvan lähiaikoina: “Hän tarvitsee todennäköisesti kuukauden..”

Kuva: TT, James Marsh

Espanjalaismanageri Quique Sanchez Floresin mukaan Manchester Unitedin tuore hyökkääjähankinta Odion Ighalo tarvitsee vähintään kuukauden kuntonsa palauttamiseksi ja valmistautuakseen Englannin Valioliigan fyysisiin vaatimuksiin.

Sanchez Flores, joka valmensi Ighaloa sekä Watfordissa että Shanghai Shenhuassa, ei usko, että nigerialaishyökkääjä tekee debyyttiään lähiviikkojen aikana.

“Pääasiassa ongelma on siinä, kuinka he harjoittelevat Kiinassa. Se ei ole sama asia kuin Englannissa”, Sanchez Flores sanoi.

“Onko hän todella valmis edustusjoukkueen otteluihin Valioliigassa, koska fyysinen ero on niin suuri? Hän tarvitsee todennäköisesti kuukauden täyden rytmin palauttamiseksi.”

“Hyvä asia on, että hän tuntee kehonsa hyvin, työskentelee ahkerasti loukkaantumisten ehkäisemiseksi ja tekee töitä aina harjoitusten jälkeen.”

“Minun on myös sanottava, että hän työskenteli Kiinassa minun alaisuudessani täsmälleen samalla tavalla ja laadukkaasti, kuin Englannissa. Minulla oli kokoajan tunne, että hän pystyisi palaamaan korkealle tasolle minkä tahansa joukkueen kanssa Euroopassa.”