Advertisement

Ex-pelaaja latasi suorat sanat Manchester Unitedista – “Ei pelityyliä, ei maalipaikkoja, ei edes laukauksia”

Kuva: TT, Graham Hunt

Manchester Unitedin ex-keskikenttäpelaaja Paul Ince ei näe merkkejä manchesterilaisseuran kehityksestä ja pitää mahdollisena, että joukkue ottaa uuden askeleen taaksepäin tällä kaudella.

13 kertaa Valioliigan mestaruuden voittanut Manchester United on sarjataulukossa tällä hetkellä vasta sijalla 12. United on voittanut kahdeksasta ottelustaan vain kaksi ja kerännyt yhteensä yhdeksän pistettä.

Ince ei näe juurikaan syitä, jonka vuoksi manchesterilaisseura tulisi sarjataulukossa nousemaan.

Ole Gunnar Solskjaer saa kritiikkiä ja on joutunut paineen alle, koska hän ei saa haluttuja tuloksia, mutta myös siksi, että emme ole saaneet minkäänlaisia merkkejä siitä, että asiat paranisivat”, Ince kertoi TalkSPORTille.

“On selvää, että nuorten pelaajien kanssa se vie aikaa, mutta myös Chelsealla on nuoria pelaajia ja heillä menee hyvin.

“Kun näen Ole:n sanovan pelien jälkeen: ‘Teemme kovasti töitä, teemme kovasti töitä’, ajattelen jatkuvasti, että haluaisin nähdä, mitä he todella tekevät.

“Kun näen joukkueen, en näe mitä he tekevät. En näe heidän pelityyliään enkä tiedä kuinka he yrittävät hyökätä, koska he eivät luo maalipaikkoja. He eivät saa aikaan edes laukauksia.

“En vain tiedä mitä he todella tekevät Manchester Unitedissa. He voivat päätyä sarjataulukossa puolenvälin alapuolelle.”