Advertisement

Ex-United Wes Brownin mielestä PSG-ottelu ”tuli liian aikaisin” ManUlle

Manchester United on leijunut pilvissä siitä lähtien, kun Ole Gunnar Solskjaer nimitettiin joukkueen uudeksi manageriksi. Yhdestätoista ensimmäisestä ottelusta kymmenen voittoa ja yksi tasapeli oli loistava startti norjalaisen manageriuralle manchesterilaisseurassa.

Kupla kuitenkin puhkesi tiistaina, kun PSG oli tyly vieras Old Traffordilla. Pariisilaiset eivät jättäneet ottelussa mitään saumaa Unitedille ja nappasi ratkaisevan tuntuisen 2-0 -vierasvoiton.

Unitedilla on lähes mahdoton tehtävä edessään, kun joukkue matkustaa maaliskuussa Pariisissa pelattavaan toiseen ja ratkaisevaan osaotteluun. Tilannetta ei helpota yhtään se, että manchesterilaisjoukkueen suurin tähti Paul Pogba hölmöili itselleen avausosan loppuhetkillä täysin typerän punaisen kortin ja on sivussa Pariisin kamppailusta.

Manchester Unitedia pelaajaurallaan pitkään edustanut Wes Brown uskoo otteluparin olevan jo ohi, mutta antaa pienen sauman ex-seuralleen.

”Luulen, että heidän pitäisi saada aikaisin maali, ja sitten voi tapahtua jotain, Brown kertoi Sports Breakfastille.

”Mutta PSG on erittäin hyvä kotona, joten se tulee olemaan hyvin vaikeaa.”

Kaksinkertainen Mestarien liigan voittaja Brown uskoo, että tiistain yhteenotto tuli liian pian Solskjaerin nuorentuneelle joukkueelle.

”Luulen, että eilinen oli vain vähän liikaa, Brown sanoi.

”Muistakaamme, että PSG on rakentanut tätä joukkuetta jo jonkin aikaa, he ovat rakentaneet tämän joukkueen voittaakseen Mestarien liigan.

”Pelaamme hyvin, ja olemme nousseet Valioliigassa ja olemme edelleen mukana FA Cupissa, mutta luulen, että tämä peli tuli hieman liian aikaisin meille.

”Se oli suuri tilaisuus, jossa emme pystyneet säilyttämään laatuamme.”