Advertisement

FA Cupin finaalista tulossa Conten ja Mourinhon taistelu

FA Cupin finalistit selvitettiin kuluneena viikonloppuna Wembleyllä. Finaalissa kohtaavat Manchester United ja Chelsea. United kaatoi lauantaina Tottenhamin 2-1 Alexis Sanchezin ja Ander Herreran maaleilla. Sunnuntaina Chelsea otti 2-0 voiton Southamptonista. Chelsean maaleista vastasivat Olivier Giroud sekä Alvaro Morata.

”Me ansaitsimme sen. Jos ottelu jaetaan pieniin osiin, voitimme näistä osista suurimman osan”, Jose Mourinho kertoi Tottenham-voiton jälkeen.

”On tärkeää päästä finaaliin tässä kilpailussa, etenkin kun olemme olleet vaikeuksissa Valioliigassa”, Antonio Conte puolestaan kommentoi finaalipaikkaa Southampton-ottelun jälkeen.


FA Cupin finaali joukkueiden välillä tullaan pelaamaan myös Wembleyllä. Ottelu pelataan 19.5. ja tarkempi alkamisajankohta ilmoitetaan myöhemmin. FA Cup on molemmille joukkueille kauden ainoa mahdollisuus voittaa pokaali. Lisävärinsä otteluun antaa joukkueiden managerit Mourinho sekä Conte. Kaksikon välit eivät ole olleet hyvät. Kaksikon keskinäistä nokittelua puolin ja toisin on nähty läpi kauden. Molemmat kertovat haudanneensa sotakirveet, mutta finaali on oiva tilaisuus kaivaa kirveet jälleen esiin.

FA Cup on hieno ja arvokas kilpailu, jonka finaalissa on aina mukava nähdä suurjoukkueiden kohtaaminen. Chelsea oli myös viime kaudella mukana finaalissa, mutta Arsenal oli tuolloin vahvempi 2-1. Ottelun hahmoksi valittiin tuolloin Sanchez. Tällä kertaa chileläinen kohtaa Chelsean finaalissa Manchester Unitedin paidassa.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom