Advertisement
" "

FA Cupissa menestyvän Crystal Palacen prioriteetti liigassa säilyminen

Kolme vuotta sitten FA Cupin finaalissa pelannut Crystal Palace on jälleen tekemässä hyvää suoritusta samassa kilpailussa. Palace kaatoi viikonloppuna Doncasterin vieraissa lukemin 0-2 ja eteni FA Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon.

Valioliigan “kuudesta suuresta” seurasta on tuossa vaiheessa jäljellä enää Manchester City sekä tämän illan Chelsea – Manchester United -ottelun voittaja. Mahdollisuudet mennä jälleen vaikka finaaliin asti ovat siis kohtuullisen hyvät.

Valioliigassa Crystal Palace on tällä hetkellä sijalla 13, mutta vain kolme pistettä viimeisellä putoajan paikalla olevaa Southamptonia edellä. Crystal Palacen manageri Roy Hodgson korostaa, että joukkueen prioriteetti on hyvistä cup-asetelmista huolimatta liigan puolella.

“Olemme iloisia, että olemme yhä mukana, ja haluaisimme pärjätä hyvin cupissa, mutta haluaisimme vielä enemmän säilyä Valioliigassa”, Hodgson totesi Sky Sportsin mukaan. “Se on aina prioriteetti, kuten nähtiin tässä pelissä kun pystyimme lepuuttamaan yhtä tai kahta pelaajaa.”

Joukkueen hyökkääjätähti Wilfried Zaha oli pelikiellossa Doncaster-ottelussa. Myös profiilipuolustajat Mamadou Sakho ja Aaron Wan-Bissaka saivat huilivuoron tuossa ottelussa. Jeffrey Schlupp ja Max Meyer onnistuivat Palacelta maalinteossa.

Hodgson tietää, että loppuun asti mennäkseen pitää väistämättä jossain välissä kohdata joku suurista.

“Ennemmin tai myöhemmin sitä kohtaa joko Manchester Cityn tai Manchester Unitedin tai Chelsean, on vain kysymys koska se tapahtuu, koska sitten kyseessä on erittäin paha ottelu”, Hodgson jatkoi. “Tärkeintä on edetä vaan yksi ottelu kerrallaan.”