Advertisement

FA tutkii Kloppin kentälle juoksua – Manageri hyväksyy syytteet

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ihastutti ja vihastutti viikonloppuna toimillaan joukkueensa mentyä 1-0 johtoon Evertonia vastaan. Liverpool sai täysin Evertonin maalivahdin Jordan Pickfordin lahjoittamana 1-0 maalin ottelun lisäajalla. Samalla osuma jäi ottelun voittomaaliksi. Klopp ryntäsi kentälle ja juoksi aina maalivahti Alissonille saakka hyppien ja tuulettaen villisti.

Sääntöjen mukaan manageri ei saa ottelun aikana poistua tekniseltä alueelta ja tätä sääntöä Klopp rikkoi räikeästi. Osan mielestä Klopp eli tilanteessa vain tunteella ja antoi ymmärrystä saksalaisen reaktiolle. Toisten mielestä manageri puolestaan toimi erittäin epäkunnioittavasti vastustajaa kohtaan etenkin, kun maali syntyi vastustajan maalivahdin täydellisestä epäonnistumisesta.

FA on kertonut tutkivansa Kloppin toimet tilanteessa ja tämä saattaa tietää managerille pahimmassa tapauksessa jopa toimitsijakieltoa. Manageri itse kertoo, ettei hänen tarkoituksensa ollut olla epäkunnioittava ja hyväksyy FA:n syytteet häntä kohtaan.

”En halunnut olla epäkunnioittava, mutta en voinut itselleni mitään. Se vain tapahtui”, Klopp kertoi Sky Sportsille.

”En suunnitellut juoksevani kentälle tuulettamaan. Päätettyäni pysähtyä, olin jo Alissonin luona. Hän oli yllättynyt. Se oli ottelun viimeinen tilanne. Molemmat joukkueet taistelivat uskomattoman ottelun.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom