Advertisement

Fabinho: “Yritän ylipuhua Mbappea siirtymään Liverpooliin”

Liverpooliin kesällä Monacosta siirtynyt keskikenttäpelaaja Fabinho kertoo pyrkivänsä ylipuhumaan entisen seurakaverinsa Kylian Mbappen siirtymään Liverpooliin. Mbappe voitti MM-kisoissa kultaa Ranskan paidassa ja pelasi nuoresta iästään huolimatta erinomaiset kisat. Vasta 19-vuotias Mbappe pelaa tällä hetkellä PSG:ssa, jonne hän siirtyi viime kaudeksi Monacosta lainasopimuksella. Fabinho ei ole kuitenkaan luovuttanut ranskalaisen suhteen.

“Hän on jo sanonut pelaavansa tämän kauden PSG:ssä, mutta yritän saada hänet Liverpooliin”, Fabinho kertoi.

“Mbappe lähetti minulle tekstiviestin, jossa hän onnitteli siirtoani Liverpooliin. Valitettavasti minulla ei ole ollut vielä mahdollisuutta onnitella häntä siitä, mitä hän teki MM-kisoissa.”


“Se mitä Ranska teki on uskomatonta. Se mitä Mbappe on tehnyt kahden vuoden ammattilaisuran aikana on uskomatonta. Hän on ilmiömäinen ja ansaitsee onnittelut. Heti, kun minulla on mahdollisuus, tulen onnittelemaan häntä.”

Fabinho pelasi Mbappen kanssa samaan aikaan Monacossa, jossa ranskalainen teki lopullisen läpimurtonsa maailman eliittiin. Tuolloin 18-vuotias Mbappe tuli takavasemmalta ja ihastutti kaikki nopeudellaan ja taidoillaan Mestarien liigassa. PSG hankki hänet lainalle viime kaudella ja lainasopimuksessa on mukana osto-optio.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom