Advertisement
" "

Fabinho yrittää yhä sopeutua Liverpooliin

Liverpooliin kesällä siirtyneen brasilialaisen keskikenttäpelaaja Fabinhon alku seurassa ei ole ollut mitenkään loistokas. Manageri Jürgen Kloppin mukaan Fabinho tuli seuraan niin erilaisesta pelityylistä, että hänellä kesti aikaa oppia Liverpoolin pelitapa. Valioliigassa Fabinho teki debyyttinsä vasta lokakuun loppupuolella, Liverpoolin yhdeksännessä liigaottelussa.

Sen jälkeen Fabinho on pelannut kuitenkin kaksi Liverpoolin viimeistä liigaottelua alusta loppuun. Peliaikaa on tullut myös Mestarien liigassa ja Carabao Cupissa.

25-vuotias Fabinho sanoo hänen sopeutumisensa Liverpooliin olevan yhä kesken. Hän on kuitenkin tottunut pelityyliin ja Englannin kovaan tempoon, mikä auttaa huomattavasti.

“En ole asettunut vielä ihan täysin kodiksi,” Fabinho totesi Sky Sportsin mukaan. “Yritän yhä sopeutua tänne, mutta uskon että olen nyt tottunut tähän pelityyliin ja erityisesti kovaan intensiteettiin, joka on täysin erilainen kuin siellä mistä tulin.”

Fabinho kertoo kielimuurin olevan yksi isoimmista haasteista Englantiin sopeutumisessa hänelle. Viime aikoina saatu säännöllinen peliaika kuitenkin helpottaa sopeutumista huomattavasti.

“Tunnen myös oloni seurassa hyväksi. Pystyn kommunikoimaan hyvin joukkuekavereideni kanssa, vaikka englantini ei olekaan kovin hyvää. Kielimuuri on ollut yksi ongelmista tähän mennessä,” Fabinho jatkoi. “Valmentajiin liittyen, olen sopeutunut heidän harjoituksiinsa ja ne sopivat minulle. Saan myös säännöllisemmin peliaikaa, joka on niin ikään tärkeää. Olen matkalla kohti täydellistä sopeutumista Englantiin.”