Advertisement

Fabio Capello uskoo Frank Lampardin toimivan jonain päivänä Englannin jalkapallomaajoukkueen päävalmentajana

Kuva: TT, Jed Leicester

Englannin jalkapallomaajoukkueen entinen valmentaja Fabio Capello uskoo, että Frank Lampardista voi tulla jonain päivänä Englannin päävalmentaja.

Lampardin valmennuspesti Chelseassa on lähtenyt liikkeelle lupaavasti ja lontoolaisseura on Valioliigan sarjataulukossa kolmannella sijalla. Lampard on antanut runsaasti vastuuta nuorille englantilaispelaajille, josta hän on myös saanut rutkasti kiitosta.

Neljä vuotta Englannin maajoukkuetta valmentanut Capello uskoo, että Lampard on jossain vaiheessa valmis työskentelemään Englannin maajoukkueessa.

“En tiedä. Luultavasti, koska hän voi tehdä sen. Hän ymmärtää kaiken ja on aloittanut ilman pelkoa ja laittanut nuoria pelaajia kentälle”, Capello vastasi Sky Sportsin haastattelussa kysymykseen, voisiko Lampard valmentaa Englannin maajoukkuetta.

Capello on myös vaikuttunut siitä, kuinka Lampard onnistui kääntämään joukkueen kelkan niin nopeassa ajassa. Chelsea voitti kauden kahdeksasta ensimmäisestä ottelustaan vain kaksi.

“Seuraan häntä. Katson kaikki pelit ja olin järkyttynyt kauden alussa. Hän hävisi kaksi peliä ja joukkue ei pelannut hyvin.

“Nyt tulokset ovat hyviä ja sijoitus on todella hyvä.”