Advertisement

Fabregas nauttii pelaamisesta Sarrin alaisuudessa – “Olisipa hän tullut tänne hieman aiemmin”

Chelsea on aloittanut kuluvan kauden erinomaisesti. Se ei ole hävinnyt vielä yhtään kilpailullista ottelua missään sarjassa. Kesällä uudeksi manageriksi tullut Maurizio Sarri on saanut joukkueensa pelaamaan erittäin tehokasta ja hyökkäysvoittoista jalkapalloa, jonka viihdearvo on suuri. Tästä pitää myös joukkueen keskikentällä operoiva Cesc Fabregas. Espanjalainen kertookin toivovansa, että Sarri olisi tullut seuraan hieman aiemmin hänen uransa aikana.

“Toivon, että hän olisi tullut hieman aiemmin. Nyt on urani kannalta hieman myöhäistä, mutta olen ehdottomasti iloinen hänestä”, Fabregas kertoo Mol Vidi ottelun jälkeen.

“Kaikki menee minun kauttani ja siitä minä pidän. Minulla on Sarrin alaisuudessa tuntemuksia, joita en uskonut tuntevani uudestaan.”


“Kosken palloa 100 kertaa ottelun aikana, kaikki hyökkäykset menevät minun tai Jorginhon kautta, jolla on hyvin tärkeä rooli.”

“Tapa, jolla hän näkee jalkapallon on jotain mitä minä mahdollisesti haluan tulevaisuudessa valmentajana valmentaa.”

“Opin hyvin paljon koko ajan. On hyvin kiinnostavaa nähdä kuinka hän tekee töitä ja odotan pitkäaikaista työskentelyä hänen kanssaan.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom