Advertisement

Fabregas tyytymätön vähäiseen peliaikaansa

Chelsean kokenut keskikenttäpelaaja Cesc Fàbregas ei ole tällä kaudella liigaotteluissa juuri meinannut kentän puolelle päästä. Fàbregas on ollut Valioliigassa Chelsean avauskokoonpanossa vain kerran, viikko sitten pelatussa, 2-1 -tappioon päättyneessä ottelussa Wolverhampton Wanderersia vastaan. Tuossa ottelussa Chelsean manageri Maurizio Sarri antoi lepovuoron mm. kaikki muut ottelut ahkeroineille David Luizille ja Jorginholle, jota Fàbregas paikkasi.

Yhteensä Fàbregas on päässyt liigassa kentälle neljässä ottelussa. Eurooppa-liigan lohkovaiheessa hän pelasi viidessä kuudesta ottelusta, sekä toistaiseksi molemmissa Carabao Cupin peleissä. Fàbregas sanoo tietävänsä tarkkaan, mikä hänen roolinsa joukkueessa on. Hän vain ei ole erityisen tyytyväinen siihen.

“Tiedän mikä roolini on. Valitettavasti se ei ole rooli jonka haluan”, Fàbregas totesi London Evening Standardin mukaan. “Olen ammattimainen kuten yleensäkin. Yritän aina olosuhteisiin nähden parhaani, pelasin sitten nuorien tain ykkösjoukkueen kanssa, vaikka tällä kaudella en ole aivan parhaiden kanssa saanut pelata yhden yhtä ottelua. Mutta teen mitä pystyn. Tilanne on minulle luonnollisesti hankala.”


Fàbregas tuntuu pelanneen huippufutista jo ikuisuuden, mutta hän on edelleen vasta 31-vuotias. Pelivuosia on siis yhä jäljellä. Viime aikoina italialaisen AC Milanin on kerrottu olevan kiinnostunut hankkimaan Fàbregasin tammikuussa itselleen. Espanjalainen ei kuitenkaan suostu vielä kommentoimaan siirtohuhuja.

“Saa nähdä mitä tapahtuu. Vielä on liian aikaista puhua siitä”, Fàbregas jatkoi. “Minä en luovuta. En ole sellainen, joka valittaa tai ei anna kaikkeaan tällaisessa tilanteessa. Näytän aina naamani kun sitä tarvitaan ja jos tilaisuus tulee niin se tulee.”