Advertisement

Fabregas: Wenger oli minulle kuin isähahmo

Chelsean keskikenttäpelaaja Cesc Fabregas on julkaissut Instagram-tilillään päivityksen koskien Arsene Wengerin lopettamispäätöstä.

Fabregas sanoo Wengerin olleen hänelle isähahmo Arsenal-vuosinaan ja ranskalaismanagerin ansaitsevan kaiken kunnian mittavasta urastaan jalkapallon parissa.

Wenger ilmoitti perjantai-aamuna, että hän lopettaa manageriuransa Arsenalissa kuluvan kauden jälkeen. Wenger luotsasi Pohjois-Lontoon suurseuraa yhtäjaksoisesti lähes 22 vuotta.


Wenger hankki Fabregasin Barcelonasta vuonna 2003 ja auttoi espanjalaista nousemaan yhdeksi Euroopan parhaimmaksi keskikenttäpelaaksi, ennen kuin hän siirtyi takaisin kasvattajaseuraansa vuonna 2011.

Tällä hetkellä Fabregas edustaa Arsenalin paikallisvastustaja Chelseata. Hän ei ole kuitenkaan unohtanut Wengerin vaikutusta hänen pelaajaurallaan.

“Minä en koskaan unohda hänen opastustaan ja tukea. Hän uskoi minuun ensimmäisestä päivästä lähtien ja minä olen hänelle paljon velkaa siitä. Hän oli minulle kuin isähahmo, joka aina työnsi minua eteenpäin ollakseni paras, Fabregas kirjoitti.

“Arsene, ansaitset kaiken kunnioituksen ja onnellisuuden maailmassa.

Wenger voitti Arsenalin peräsimessä kolme kertaa Valioliigan mestaruuden, sekä seitsemän kertaa FA Cupin. Palkintokaappiin saattaa vielä viimeiseltä kaudelta yksi pokaali tulla, sillä Arsenal taistelee tällä kaudella vielä Eurooppa-Liigan voitosta.