Advertisement

Farke kehuu Pukkia – ”Hänestä voi tulla vieläkin parempi”

Teemu Pukin ura Englannin Mestaruussarjassa on sujunut toistaiseksi loistavasti. 28-vuotias Huuhkajien ykköstykki siirtyi kesällä Bröndbystä Englantiin ja on onnistunut välittömästi ottamaan paikkansa Norwichin avauskokoonpanossa sekä kannattajien sydämissä. Norwich johtaa tällä hetkellä sarjaa ja suomalainen on onnistunut maalinteossa kahdeksan kertaa pelaamissaan 15 ottelussa, kun kaikki kilpailut Norwichin paidassa otetaan huomioon.

Pukin manageri Daniel Farke ei ole yllättynyt suomalaisen tehokkuudesta ja uskoo potentiaalin riittävän vieläkin parempaan.

”Ei, hän ei ole ollut minulle yllätys”, Farke kertoi Eastern Daily Pressille. 

”Hän on täynnä potentiaalia ja hänellä on loistava asenne. Kun nämä asiat yhdistetään ja sinulla on joukkuetoveriesi sekä valmentajasi luottamus, niin olet kykeneväinen tekemään ratkaisevia asioita.”

Pukki onnistui Millwallia vastaan maalinteossa kahdesti viime viikonloppuna. Hattutemppukin oli erittäin lähellä, mutta Millwallin maalivahti Ben Amos torjui Pukin yrityksen rangaistuspotkusta. Tällä hetkellä Pukki on Huuhkajien matkassa Kreikassa, jossa Suomi kohtaa huomenna isäntämaan Nations Leaguen ottelussa. Tämän jälkeen vuorossa on vielä vierasottelu samassa sarjassa Unkaria vastaan.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom