Advertisement

FC Barcelonan seurapresidentti pitää ovea auki Pogballe – “aika näyttää mitä tapahtuu”

FC Barcelonan seurapresidentti Josep Maria Bartomeu pitää edelleen ovea auki Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogballe. Bartomeu totesi seuran saattavan tehdä vielä hankintoja tämän kesän siirtoikkunan aikana.

Pogba pelasi perjantaina kapteeninnauha käsivarressaan Unitedin avattua Valioliigakautensa. Kommentit ottelun jälkeen viittasivat kuitenkin siihen, että siirto pois Manchesterista saattaa hyvinkin olla mahdollinen.

“Jos et ole onnellinen, et voi antaa parastasi. On asioita joista en voi puhua, koska muuten saan sakot, Pogba sanoi Leicester-ottelun jälkeen.


Barcelona voitti myöhään sunnuntai-iltana pelatussa Espanjan Super Cupin ottelussa Sevillan lukemin 2-1. Ottelun jälkeen Bartomeulta kysyttiin Pogban tilanteesta.

“En puhu yhdestäkään pelaajasta, koska kunnioitamme muita seuroja, Bartomeu vastasi.

“Aika näyttää mitä tapahtuu. Meillä on vielä paljon aikaa hankkia pelaajia. Keskitymme kuitenkin nyt vain ensi viikolla alkavaan liigakauteen, hän jatkoi.

Barcelonan keskikentältä on tämän kesän aikana lähteneet Andres Iniesta, Paulinho ja Andre Gomes. Tilalle on hankittu Arthur sekä Arturo Vidal, mutta yksi aukko on vielä täyttämättä.

Barcelonan päävalmentajan Ernesto Valverden mielestä Iniestan jättämää aukkoa ei kuitenkaan pysty kukaan täyttämään.

“Emme koskaan löydä toista Andres Iniestaa, se on mahdotonta. On vain yksi Iniesta ja hän on Japanissa, Valverde ylisti kesällä Japaniin siirtynyttä seuralegendaa.

Paul Pogba olisi joka tapauksessa täydellinen palanen Barcelonan keskikentälle, mutta Englannissa jo viime viikolla sulkeutunut siirtoikkuna vaikeuttaa hankintaa. United ei nimittäin pystyisi hankkimaan ennen tammikuuta korvaajaa ranskalaiselle. Onkin hyvin todennäköistä, että Barcelonan fanit joutuvat odottamaan mahdollista siirtoa ensi kesään.