Advertisement

Fellaini jatkosopimukseen Manchester Unitedin kanssa

Manchester Unitedia edustava Belgian keskikenttäpelaaja Marouane Fellaini on tehnyt seuransa kanssa kesään 2020 saakka ulottuvan jatkosopimuksen. Fellaini on ollut jo jonkin aikaa siirtohuhujen kohteena, mutta belgialainen päätti jatkaa uraansa Old Traffordilla. Belgialainen olisi ollut heinäkuun ensimmäinen päivä vapaa siirtymään mihin tahansa seuraan. Kahden vuoden jatkosopimuksessa on lisäksi optio kolmannesta vuodesta.

”Olen iloinen jatkaessani matkaani Manchester Unitedin pelaajana”, Fellaini kertoi Unitedin internetsivuilla.

”Tein tämän päätöksen, koska olen todella onnellinen täällä. Lisäksi uskon, että tällä joukkueella on Jose Mourinhon alaisuudessa vielä paljon asioita, joita haluamme saavuttaa.”

”Haluan erityisesti kiittää Josea luottamuksesta, jota hän on aina osoittanut minua kohtaan. Keskityn nyt täysin MM-kisoihin, mutta odotan innoissani menestyksekästä tulevaa kautta.”

Fellaini pelasi MM-kisoissa ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa ja samalla täydet 90. minuuttia Englantia vastaan alkulohkon viimeisessä ottelussa. Belgian seuraava ottelu on Japania vastaan neljännesvälierissä. Ottelu pelataan ensi viikon maanantaina Rostovissa.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom